Koszyk

produktów: 0

wartość: 0,00 zł

przejdź do koszyka »

Dostawa GRATIS!

DOSTAWĘ OPŁACAMY ZA CIEBIE!

 

 

Zakupy powyżej 300 zł !

Koszty przesyłki

 

Poczta Polska S.A. 

 

>> paczkomaty InPost                  9 zł

>> paczka pocztowa                   11 zł

>> Poczta  za pobraniem            18 zł

>> Kurier DPD                            10 zł

>> Kurier DPD za pobraniem     15 zł

 

Wysyłka za granicę Polski

 

 

  • Europa (paczka)                 40 zł 
  • USA, Kanada, Ameryka Płd, Australia (paczka)               90 zł

 

 

Browser

Opinie Użytkowników



 
Opinie Użytkowników
 

 (...) Witam serdecznie. Obiecałam, że napiszę, jak tylko dostanę próbki  kolagenu. Dostałam je, za co serdecznie dziękuję. Zastosowałam je-zgodnie z  instrukcjami-i jestem zaskoczona. Kolagen na mojej skórze wchłania się błyskawicznie,  w ciągu niespełna 2 minut...Czytaj dalej...

 

 

 

Witam !
Dziękuję bardzo za szybkie zrealizowanie mojego zamówienia. Jestem bardzo zadowolona ze współpracy z Panem. To co Pan pisze na swojej stronie jest prawdą - sama to sprawdziłam - rzeczywiście Kolagen Platinum 50 ml starcza na 4 m-ce, jest Pan wiarygodny czytaj dalej...

 

Opinie

 

 Opinie Użytkowników ( pisownia oryginalna, nic nie zmieniamy, tylko publikujemy w całości)

 

09. 2017 " ... co do maski do włosów - jest to najlepsza maska do włosów jaką kiedykolwiek uzywałam, stosowałam ich mnóstwo ale ta przebiła je wszystkie, włosy sa jak od wyjsciu od fryzjera, lśniące sprężyste, nawilzone, Maska jest najlepsza miałam bardzo zniszczone włosy teraz wyglądają o niebo lepiej i to po kilku zastosowaniach..

 

 

 

09.2017 "...Sklep i produkty na najwyższym poziomie. Obsługa rewelacyjna. Polecam serdecznie:-). Stosuję kosmetyki Colway od dwóch lat i doceniam rewelacyjne efekty. Warto kupić chociaż jeden z oferty i zobaczyć jak można cofnąć lub co najmniej zatrzymać czas. Iwona...''

 

 

colvita, szampon zageszczajacy, colagen platinum,silver,graphiti, vit.C

po colvicie i colagenie przy vit.C niemal calkowicie zniknely bole w biodrze i elektryzujacy bol w prawym udzie,,,a wlosy po uzyciu szamponu,rzeczywiscie wygladaja lepiej,choc nadal wypadaja lecz zauwazalnie mniej. 

Kuracje z colvita przeprowadzam dwa razy do roku,wiec bedzie kontynuacja.

 

05.2017

Płyn do mycia ciałaForce dla mężczyzn rewelacja! Za namową męża spróbowałam i zazdroszczę:-). Zapach co prawda uniwersalny, ale proszę zróbcie coś takiego wyłącznie dla kobiet!

 

 

02.2017

Polecam kremy DNA. Używam z kolagenem gold. Bardzo fajny efekt zdrowej, matowej skóry. Niedoskonałości zniknęły już po 3 dniach. Przestałam też stosować bazę pod makijaż i w ogóle cokolwiek poza odrobiną pudru. Jedyna wada to niestety cena. Ja nie żałuję:-).

Koktajl odżywczy( Well-Being-Shake-420-g przyp. aut)  bardzo pyszny, czekoladowy. Piję zamiast kolacji, a w zasadzie zamiast wieczornego podjadania. Czekam na efekty. Stosowałam wcześniej koktajle odżywcze, zawsze z efektem kilka kg minus przed wiosną.

Kolageny będę stosować w różnej postaci bo dobrze mi robią.

 

 

02.2017

krem pod oczy Colway 15ml, Rewelacja, nawet dla mężczyzn, Produkt świetny, znika zaczerwienienie, zmęczenie wokół oczu. jak najbardziej myślę o kontynuacji, zamawiam jeszcze dziś. Dodatkowo zamawiam Odżywka do włosów z diosminą i krem na noc 50 ml

 

02.2017

Informacje o zastosowaniu kolagenu są bardzo dokładne i jasne. Zakupy w sklepie to prawdziwa przyjemność i poczucie, że nie wyrzuca się pieniędzy w błoto. Komunikacja ze sklepem na najwyższym poziomie.  Zdarzyło mi się mieć uwagę co do zakupu, którą zgłosiłam mailowo po godz. 23, a i tak odpowiedź otrzymałam błyskawicznie. Szata graficzna sklepu jest przystępna, dla mnie jednak zbyt surowa. Dostawa dotarła następnego dnia, pięknie zapakowana, z gratisem i próbkami produktów. Nie popsujcie się:-) Będę testować jako następną serię nawilźającą. Próbka jaką otrzymałam bardzo pozytywnie mnie nastawiła. Wypróbowałam krem na noc i zostałam bardzo pozytywnie zaskoczona dużym efektem za stosunkowo niewielką cenę. Pozdrawiam.

 

02. 2017

To sa produkty,ktore juz wczesniej uzywalam lecz wyjezdzajac za granice stracilam kontakt z dostawca.Szczegolnie dobrze czuje sie po colvicie,,,znikaja bole w biodrze i kolanach.Teraz probuje poradzic sobie z wypadaniem wlosow,stosujac kolagen graphite,,jeszcze nie zauwazylam widocznych efektow...planuje zakup szamponu i odzywki.

 

 

02.2017

Panie Michale,  wasz sklep jest super ! Zawsze dostaję fajny newsletter, zamówienia są na czas no i bezcenna zniżka. Czuje się na prawde dobrze zaopiekowana! Własciwie chętnie bym przeszłą na model subskrypcji :)  Pozdrawiam!

 

02.2017

Bardzo trudno wystawić opinie sklepowi który ma tak profesjonalną obsługę .
> Każde moje złożone zamowienie jak i wysyłka oraz komunikacja ze sklepem jest na najwyższym poziomie 🙂
> W skali 1-10 można śmiało dać 10 gwiazdek .
> Serdecznie pozdrawiam

 

 

01.2017

Jestem bardzo zadowolona zadowolona z kuracji kolagenem. Kupiłam go by sprobować zmniejszyć dolegliwości związane z żylakami kończyn dolnych. Jestem mile zaskoczona, pajączki zniknęły a skóra przyjemnie napięta. ( kolagen COLVITA)

 

 

 01.2017

 

Płyn do demakijażu jest rewelacyjny, piękny zapach, nie szczypie w oczy, oczyszcza idealnie i nie uczula. Zapach niespotykany. Szkoda że nie ma takich perfum.

Z kolei krem Atelo MC2 jest co prawda niezwykle wydajny, niestety mnie uczulił, dałam mu szansę, po kilku dniach już nie swędziało zaraz po użyciu natomiast nie jest to krem odpowiedni dla mnie, gdyż rozświetla dość intensywnie, a ja wolę matowy film, jaki pozostawiają pozostałe kremy Colway.

Atelokolagen jest bardzo wygodny w stosowaniu, szybko się wchłania bez uczucia napięcia skóry. Wolę jednak kolageny, które bardziej napinają zmarszczki jak Platinum, Pure czy Gold. Moim zdaniem jest to seria dla młodszych kobiet.

Polecam też serię Naturals. Mało się o niej mówi, a zarówno produkty do włosów, jak i krem są fantastyczne pod każdym względem. Wracam do nich z przyjemnością.

 

 Szampon z diosminąJest rewelacyjny. Juz po użyciu 1 opakowania pojawiło się mnóstwo małych 1 cm włosków a aktualnie moje włosy do ramion mocno odbiły się od nasady i co najważniejsze nie boję się juz czesać bo zanim zaczęłam używać kosmetyków colway wypadaly wprost garściami.

Zapach unosi, niezwykle miły, ziołowo _ cytrusowy. Konsystencja nieco rzadka nie zapowiada niesamowicie bogatej piany po zaledwie 1 _1,5 cm średnicy płynu na dłoni. Ogólnie rewelacja i chyba najlepszy z produktów jezeli oczekuje się szybkich i spektakularnych efektów. Fryzjerka nie mogła uwierzyć :-).

Zamierzam kontynuować szampon wraz z odżywką. Właśnie zacznę 3 opakowanie. Wypróbuję również nową serię atelokolagenu.

 

 

20.09.2016

PLATINUM używam od 2 lat na twarz i dekolt. Jestem bardzo zadowolona z efektów. Wiem, że będę je stosować, dopóki będzie mnie na nie stać :)

COLVITĘ stosuję drugi miesiąc razem z WITAMINĄ C. Zachęcona efektami stosowania Platinum zawierzyłam produktom COLWAY i kiedy pojawiły się problemy ze stawami, szczególnie barkowymi, sięgnęłam po Colvitę. Na razie nie stwierdzam wyraźnych efektów, ale kładę to na karb krótkiego okresu stosowania. Najprawdopodobniej powtórzę dwumiesięczną kurację tym suplementem i od jej efektów uzależniam sens dalszego stosowania.

Platinum na pewno tak, chociaż cena dla emerytki jest poważnym wyzwaniem. Na szczęście jest produktem stosunkowo wydajnym w użyciu.
Colvitę zechcę powtórzyć 2-miesięczną kuracją (120 tabletek), aby przekonać się o jej skuteczności, albo wykluczyć. 4 m-czne stosowanie powinno dać odczuwalne działanie moim zdaniem. Witaminę C zamówię również

 

 

16.09.2016

Platinum, COLVITA I Graphit - zmniejszyły się rozstępy na brzuch i delikatnie rozjaśniły się przebarwienia na twarzy osoba która używała kolagen graphit, zauważyła, że przestały ją boleć kolana

 

 

13.09.2016

Mam produkt od ponad miesiąca i staram się stosować wg zaleceń i w miarę systematycznie.Zauważyłam,że skóra na twarzy zrobiła się gładsza i plamy potrądzikowe jakby mniej widoczne.Jestem palaczem w związku z tym mam tzw "małpi pyszczek" i właśnie tego -to znaczy tych znaczących brózd wokółó ust chciałabym się pozbyć albo choćby zniwelować do minimum.

Ponad to pod oczami od ponad 2 lat zaczęły mi się pojawiać znaczące "girlandy" co miałam nadzieję,że po zastosowaniu calogenu też staną się mniej widoczne-tu jeszcze narazie efektu nie ma,może za krótki okres by coś jeszcze na ten temat powiedzieć.Póki co stosuję i co dalej zobaczymy.

 

 

05.09.2016


Kolagen Platinum
- najlepsze działanie liftingujące ze wszystkich kolagenów i znaczne wygładzenie nawet mocno utrwalonych zmarszczek, w moim przypadku m.in. wyraźne spłycenie pionowych zmarszczek mimicznych na czole, które mam od kilkunastu lat, pojawiły się jeszcze przed 30 rokiem życia, a mam lat 47; pozostałe kolageny mają podobne działanie ze zwiększoną wchłanialnością, nawilżeniem i wyraźnym wyrównaniem kolorytu skóry, jej rozjaśnieniem i rozświetleniem; działają nieco mniej liftingująco, za to dają większy komfort stosowania. Poza tym od czasu stosowania kolagenów zniknął problem tzw skóry problematycznej, m.in. zmian skórnych związanych z uczuleniami czy też zaburzeniami hormonalnymi.

 

Szampony spowodowały, że włosy przestały wypadać, a odżywki, że włosy są miękkie i błyszczące jak po drogich zabiegach u fryzjera. Powrót do innych szamponów po woduje nawrót problemów z wypadaniem i osłabieniem włosów, a używałam poprzednio szamponów renomowanych firm i nierzadko droższych od colway.

 

Płyn do mycia twarzy jest idealny. Nie szczypie w oczy, nawilża, uspokaja. Bardzo wydajny. Jedna butelka w moim przypadku wystarcza na kilka miesięcy - nie oszczędzam.

 

Aktualnie namówiłam rodziców w podeszłym wieku do stosowania kolagenu na stawy. Stosują kilka miesięcy. Słyszę coraz mniej narzekań na bolące kolana, a w zasadzie od 2 - 3 tygodni już ich nie słyszę. Stosowałam też kolagen na oparzoną rękę - rozgrzaną patelnią w kuchni - rana na drugi dzień była tylko widoczna, ale już nie bolała. po kilku dniach zapomniałam o problemie i nie mam blizny. Po podobnej ranie sprzed kilku lat miałam ślad przez kilka miesięcy.

 

Będę używać produktów Colway bo jestem z nich zadowolona. Odczuwam niechęć do stosowania innych produktów, które jeszcze mi pozostały. Używając kremu innych firm mam wrażenie jakbym nakładała pastę do butów na twarz. Być może to podświadome działanie waszych prezentacji, a być może natura wie co robi:-)

 

 

05.09.2016 
 
Kupiłam kolagen ponieważ mam problemy z rozstępami. Smarowałam skórę preparatami przeciwdziałającymi rozstępom, nawilżałam ją, ale mimo zapewnień producentów nie widziałam żadnej różnicy, mało tego podczas stosowania powstało więcej rozstępów. Kiedy zaczęłam stosować produkt COLWAY skóra stała się bardziej sprężysta. Nie wiem, czy dlatego, ze minęło już dużo czasu, czy to dzięki Państwa produktowi, ale rozstępy stały się mniej czerwone. Przede wszystkim odkąd się smaruje waszym produktem nie powstały mi nowe rozstępy. 
 
 


04.09.2016

Kolagenowy żel do twarzy stosuje cały czas Jest rewelacyjny , zmiany na skórze, przebarwienia i zaskórniki sa bardzo mało widoczne i raczej rzadko sie pojawiają, Uwielbiam serum pod oczy napina skore i dość mocno wygładza zmarszczki, Szampon kolagenowy stosuje u córki (ma 7 lat ), Bardzo dobry kosmetyk, Kłopoty z ciemieniucha i przesuszona skóra głowy praktycznie znikają. Kolagen platinum pieknie napina skore twarzy, wygładza 

 

 17.08.2016

kolagen platinum-nie pojawiaja sie zmarszczki, skora jest opowiednio napieta, przebarwienia nie znikaja aczkolwiek delikatnie bledna, nie pojawiaja sie wypryski

krem na dzien-bardzo dobrze sie rozprawadza, satynowa konsystenja, skora staje sie satynowa w dotyku, odprezona, nawilzona I lekka

krem na noc-jeszcze lepiej sie rozprowadza, lzejsza konsystencja, po kontakcie ze skora ma specyficzny zapach, ale to staje sie kwestia przyzwyczajenia, bardzo dobrze odzywia I relaksuje skore, rano skora jest wypoczeta, po zmyciu skora jest bardzo delikatna I gladka w dotyku, wydaje sie bez skazy, czuje sie olsniewajaco po przegladaniu sie w lustrze

eliksir pod oczy-bardzo dobrze sie rozprowadza, delikatna konsystencja, dozownik nie pozwala starzec sie produktowi ze wzgledu na brak dostepu powietrza, co jak zauwazylam ma ogromny wplyw na jakosc kremu aczkolwiek powoduje zuzywanie wiekszej ilosci kremu niz potrzeba, nie pojawiaja sie zmarszczki, skora staje sie delikatna I wrazliwa, bardzo dobrze sie wchlania przy wklepywaniu opuszkami palcow, skora czuje sie nasycona, lekka I wypoczeta caly dzien

tonik z kolagenem-po dolozeniu do pielegnacji skory tego produktu niesamowita roznica, skora jest duzo bardziej nawilzona I nasycona

wyzej wymienione produkty stosuje juz rok po przerwie, wczesniej mialam dostep tylko do kolagenu platinum-rezultat jest kapitalny

 

 15.08.2016

Kolagen Platinum użyłam podczas kiedy dostałam tradzik różowaty . Antybiotyk który brałam przed kolagenem troche pomógł ale z problemem tak naprawde uporał sie kolagen Platinum juz po pierwszej dobie moje chrostki przygasły a po tygodniu buzia była znowu gładka 
Jest w tej chwili trzy miesiące od pierwszego zastosowania i akurat na tyle starczyło mi kolagenu a tradzik juz nie powrócił.


Szampon zapobiegł dalszemu wypadaniu a kolagen grafitowy wzmocnił działanie szamponu. Zapomniałam dodać ze kapsułki witaminy C i kapsułki z kolagenem dopełniły kuracji i moja buzia wyglada bardzo świeżo i bez przebarwień a podczas trądziku buły one bardzo brzydkie .

 

10.08.2016 

Dzień dobry.

Nabyłam u Pana krem pod oczy Colway 15ml i ...jestem zachwycona. Krem jest rewelacyjny, nie żałuję że wydałam tyle pieniędzy. Mam wrażenie że moje spojrzenie odmłodziło się o kilka conajmniej lat! Skończyłam w tym roku 50 lat i moja skóra traci z roku na rok jędrność, zwłaszcza pod oczami. Krem pod oczy Colway był strzałem w dziesiątkę. Teraz chcę iść za ciosem i poprawić wygląd całej twarzy, na której nie ma jeszcze głębszych zmarszczek ale jest nieco zwiotczała z drobnymi przebarwieniami i wygląda jakbym ciągle była zmęczona i niewyspana. Waham się jednak od czego zacząć: czy zastosować Kolagen Naturalny Platinum, czy też jeden z kremów z kolagenem na noc i na dzień? Pozdrawiam Iwona

 

 

14.07 2016

 

Kolagen Platinum jest w 100% produktem zadowalającym . W cudowny sposób podziałał na tradzik różowaty i pięknie pielęgnuje cerę stała sie w widoczny sposób bardziej napięta i zauważyłam bardziej ujednolicony kolor skory.

Kapsułki z kolagenem natomiast pomogły mi przy moich dolegliwościach z plecami. A szampon zagęszczający jest rewelacyjny, 

 

05.07.2016

Witam, Przepraszam za zwłokę, jeśli chodzi o odpowiedź.
 
Używam kolagenu naturalnego raz, czasem dwa razy dzienne  muszę przyznać, że naprawdę poprawa mojej skóry gdzie występują rozstępy znacznie się poprawiła. Uważam, że ten zakup był najlepszą inwestycją w moim życiu i jak tylko skończy mi się żel zamówię kolejny i  kolejny żel a i nie tylko. Jestem Kobietą,  pragnę być piękna przede wszystkim dla siebie i wiem, że warto inwestować w siebie. 
ZDECYDOWANIE POLECAM TEN PRODUKT JAK I CAŁĄ SERIĘ COLWAY! 
 
 
 
Witam! Zakupy w Waszym sklepie to sama przyjemność, przemiły kontakt jak też opieka nad klientem jest cudowna. Zamawiane produkty docierają szybko i są wzorowo zapakowane. Nigdy nie miałam zastrzeżeń. Bardzo jestem zadowolona ze współpracy z Wami!  Dziękuję bardzo i życzę sobie i Wam aby tak zostało.
 
Pozdrawiam Krystyna 
 
 

Witam, 

dziękuję za email i troskę wyrażoną zapytaniem o zadowolenie. Jestem mężczyzną i po raz pierwszy użyłem Waszego kolagenu będąc u siostry. Pierwsze użycie wywołało u mnie niesamowite odczucia etetyczne oraz czysto fizjologiczne. Efekt był oszałamiający. Jestem bardzo zadowolony z zakupionego środka, a jak tylko zużyję z pewnością zakupię nowe opakowanie. 

Pozdrawiam Paweł 



Witam ! Dziękuję bardzo za szybkie zrealizowanie mojego zamówienia. Jestem bardzo zadowolona ze współpracy z Panem. To co Pan pisze na swojej stronie jest prawdą - sama to sprawdziłam - rzeczywiście Kolagen Platinum 50 ml starcza na 4 m-ce, jest Pan wiarygodny. Dziękuję za dostarczoną próbkę kremu. Po sprawdzeniu go napiszę swoją opinię. Bardzo podoba mi się Pański sklep, wszystko jest bardzo jasno i dokładnie pokazane, myślę że żadna z pań która zagląda do niego nie ma problemu, z zastosowaniem oferowanych przez pana produktów. Szczególnie podoba mi się film który pokazuje jak stosować kolagen, po obejrzeniu go wyeliminowałam swoje błędy przy nakładaniu na twarz Kolagenu Pozdrawiam Irena

 

Witam, Z przyjemnością podzielę się opinią na temat próbki kolagenu, który mi Pan przesłał. Zanim zaczęłam stosować kolagen zapoznałam się jeszcze raz jak go stosować i oczywiście zaczęłam brać witaminę C. Przed zaaplikowaniem umyłam się wodą i nałożyłam na wilgotną twarz kolagen, który po kilku minutach zaczął delikatnie ściągać skórę. Po około pół godziny później nałożyłam na buzię krem przeciwzmarszczkowy. Stwierdziłam po użyciu kolagenu, że on naprawdę jest źródłem czy może jak wiele osób twierdzi eliksirem młodości dla skóry. Moja skóra jest wyjątkowo gładka, delikatna, bez podrażnień, mniej widoczne są popękane naczynka oraz zmarszczki. Istna rewelacja. bardzo dziękuję za Pana konsultację, którą mi Pan udzielił rzetelnie się do niej stosuję UśmiechPozdrawiam serdecznie Monika xxxxxx

 

(...) Witam serdecznie. Obiecałam, że napiszę, jak tylko dostanę próbki kolagenu.

Dostałam je, za co serdecznie dziękuję. Zastosowałam je-zgodnie z instrukcjami-i jestem zaskoczona. Kolagen na mojej skórze wchłania się błyskawicznie, w ciągu niespełna 2 minut... Czy to znaczy, że moja skóra jest całkowicie "wypłukana" i pozbawiona kolagenu??? W każdym razie, skóra twarzy - po zastosowaniu próbek kolagenu-jest niesamowicie gładka..a zwykle moja twarz bywa szorstka.. więc efekt był zadowalający ;) Myślę, że zdecyduję się na zakup kolagenu, a także witaminy C - w najbliższym czasie. Serdecznie pozdrawiam, dziękuję za próbki, do usłyszenia,  Renata Xxxxx.(...)
 

Witam,

kupiłam u Państwa żel do mycia twarzy z kolagenem, jestem z niego bardzo zadowolona, rzeczywiście nie szczypie w oczy i świetnie oczyszcza skórę z resztek makijażu, nie wysusza skóry, a po użyciu skóra nie jest ściągnięta.

Kilka dni temu po umyciu twarzy zapomniałam nałożyć kremu i ... nic sie nie działo, żadnych sensacji, ściągnięcia, zaczerwienienia czy szczypania, dowodzi to tylko wysokiej jakości produktu, który nabyłam.

Serdecznie dziękuję i pozdrawiam, Joanna xxxxxx

 

Witam. Tak wypróbowałam kolagen- 2 próbki, które dostałam i jestem bardzo zadowolona. Mam cerę wrażliwą, mieszaną ze skłonnością do wyprysków, po zastosowaniu kolagenu nic mnie nie uczuliło, nie pojawiły się żadne nowe wypryski itd. Bardzo dobrze się wchłania (co u mnie akurat w przypadkach kremów jest bardzo trudne), skóra staje się gładka i napięta. Dziękuję za możliwość wypróbowania. Pozdrawiam Monika 

 

 Witam ! Z powodu trądziku różowatego długo byłam leczona hormonami, kiedyś zetknęłam się pozytywną opinią działania kolagenu platinum. Zamówiłam go i w moim przypadku okazał się REWELACJĄ. Pozbyłam się bólu i sączących ran w okolicy nosa i brody, zniknęło również zaczerwienienie. Pogrubiała skóra stała się elastyczna i jędrna. Nareszcie mogę chodzić nie martwiąc się swoim wyglądem.

Dawno odstawiłam hormony i inne środki które nie zawsze były skuteczne. Gorąco polecam KOLAGEN osobom z takim problemem jak mój. Swoją koleżankę nie musiałam długo przekonywać sama widziała moje efekty i mimo że ona nie ma problemu z trądzikiem to jest również zadowolona – poprawił się jej koloryt skóry, zniknęły przebarwienia. Myślę że jeszcze długo będę stosować kolagen. Pozdrawiam 

 

 

Od 3 miesięcy używam dwa razy dziennie kolagenu Platinum oraz żelu do mycia twarzy, mogę śmiało potwierdzić rezultaty jakie daje kolagen drobne zmarszczki w okół oczu zanikają skóra jest bardziej napięta.     Chciałabym dalej kontynuować kurację.

-------------------------------------------------------

(…) stosuję Kolagen Platinum i uważam, że jest to rewelacyjny preparat, skóra po nim jest bardziej ujędrniona, gładka i nawilżona. Niweluje zmiany skórne. Polecam także krem na noc i piling do twarzy.

Pozdrawiam serdecznie, Halina pielęgniarka 40 lat, Poznań
  
Sklep jest w trybie podglądu

 

 


 

Użytkowanie sklepu oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookies. Szczegółowe informacje Polityce prywatności

Płatności online w sklepie obsługuje operator przelewy24.pl. Operatorem kart płatniczych jest PayPro SA Agent Rozliczeniowy, ul. Kanclerska 15, 60-327 Poznań, wpisany do Rejestru Przedsiębiorców Krajowego Rejestru Sądowego prowadzonego przez Sąd Rejonowy Poznań Nowe Miasto i Wilda w Poznaniu, VIII Wydział Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego pod numerem KRS 0000347935, NIP 7792369887, Regon 301345068. 

 Internetowe liczniki   KONTAKT / ZAMÓWIENIA  tel. 517 470 853 

                Największy wybór płatności Największy wybór płatności Największy wybór płatności 

 

Click Shop | Hosting home.pl